Tải allGo miễn phí
Trusted

Tải allGo miễn phí

Du lịch và Địa phương / By Keolis Nederland
Cập nhật: 8 tháng 12, 2017
Cài đặt 1.000 - 5.000
Version hiện tại 8.6
Yêu cầu Android 4.0 trở lên

Mô tả allGo v8.6

De allGo App is de app voor openbaar vervoer reizigers in Almere. Plan uw reis, koop uw kaartje of abonnement en maak gebruik van de actuele reisinformatie of de mogelijkheid om contact te zoeken met allGo. De allGo app is bedoeld voor reizen in Almere met de allGo stadsbus, flexiGo en nobelGo, de R-net streekbus en de nightGo bussen op vrijdag en zaterdag nacht tussen Amsterdam en Almere.

Als u een kaartje of abonnement koopt in de allGo App, dan is het beeldscherm van uw telefoon uw vervoerbewijs voor de bus. Klik in de app op "Kaartje kopen", zoek het kaartje of abonnement naar wens en plaats het in uw winkelmandje. Het is wel van belang dat u een eigen account aanmaakt in de allGo App. Het kaartje of abonnement staat na betaling via iDeal of creditcard direct in de app op de pagina "Actieve kaartjes".

Voor u de bus in stapt activeert u in de app het gewenste kaartje, vervolgens scant u de barcode in de bus, net zoals gebruikers van een OV-chipkaart dat doen. 

Met de reisplanner kunt u een reisadvies opvragen binnen Almere, maar u kunt natuurlijk ook een reis plannen naar een andere bestemming in Nederland.

Voor nieuws, vragen of opmerkingen kunt u in de app nieuwsberichten raadplegen. Ook kunt u contact zoeken met de allGo klantenservice of gebruik maken van kennis en ervaringen van medereizigers door uw vraag voor te leggen aan de allGo Community.

Tìm kiếm: Tải allGo, tải ứng dụng allGo miễn phí , tải allGo cho điện thoại, tải allGo bản mới nhất, Tải allGo về máy, tải ứng dụng allGo miễn phí

Xem thêm
Download

Khách hàng đánh giá cho allGo

1,3
72
5
4
4
1
3
0
2
4
1
63

Tải game tương tự game allGo

Tải game cùng nhà phát triển Keolis Nederland

Tải KeoBike miễn phí
1. Tải KeoBike miễn phí Miễn phí
Good App Guaranteed!

Good App Guaranteed!

This application passed the security test for virus, malware and other malicious attacks and doesn't contain any threats.

DMCA.com Protection Status